راه اندازی رستوران چه مراحلی دارد؟

قدم دوم راه اندازی رستوران: امکان سنجی

بعد از آماده شدن طرح توجیهی و اطمینان از اینکه ایده رستوران شما سودده و قابل توسعه و رشد است، نوبت به مطالعات امکان سنجی می رسد. رستوران در چه مکانی باشد؟ رقبا چه کسانی هستند؟ اگر ملکی را از قبل برای رستوران در نظر گرفته اید چه باید کرد؟ چه منویی مناسب آن محل است؟ و …

راه اندازی رستوران

راه انداز رستوران با مطالعات امکان سنجی می تواند بهترین پاسخ ها را برای این سوالات ارائه کند. امکان سنجی شامل موارد زیر خواهد بود:

  • مشخصات محدوده محل کسب و کار
  • اطلاعات آماری منطقه
  • رقبای مستقیم
  • رقبای غیر مستقیم
  • مشکلات انسانی و شهری منطقه که کسب و کار شما را تحت تأثیر قرار می دهد
  • میزان رفت و آمد (عابر پیاده، عبور و مرور شهری و عمومی)
  • چالش های احتمالی که ممکن است با آن ها رو به رو شوید
  • پرسنل مورد نیاز
  • روش های تبلیغاتی در دسترس
  • روش های بازاریابی متناسب با محل و نوع رستوران
  • پیشنهادات الحاقی

پیشنهاد تیم راه اندازی رستوران شف یار استفاده از بسته کامل راه اندازی است

راه اندازی رستوران

محبوب ترین و به صرفه ترین پیشنهاد ما پکیج کامل راه انداز رستوران شف یار است. این بسته ویژه شامل هر آن چیزی است که برای راه اندازی رستوران موفق، از ابتدا تا انتها نیاز خواهید داشت. در یک جمله و به صورت مختصر می توانید صفر تا صد راه اندازی رستوران خود را به ما بسپارید. این بسته ویژه شامل چهارده فاز اصلی و بیش از چهارصد شرح وظیفه است که باید قبل از افتتاحیه تکمیل شوند. بسته ویژه راه اندازی شامل موارد زیر خواهد بود:

  • مشاوره و مدیریت پروژه، شامل پیگیری هر مرحله از پیشرفت کار
  • انجام امور اداری و قانونی شامل: اخذ مجوزهای قانونی، ثبت نام و نشان تجاری و …
  • طرح توجیهی
  • امکان سنجی
  • طراحی منو شامل: آیتم بندی و قیمت گذاری، طراحی گرافیکی منو، معرفی تأمین کنندگان مواد غذایی مورد نیاز و …
  • تأمین تجهیزات آشپزخانه صنعتی. از آنجا که شرکت شف یار خود تولید کننده تجهیزات رستوران است، این اطمینان را به شما می دهیم که تأمین تجهیزات برای شما حداقل 25% صرفه اقتصادی داشته باشد. از سوی دیگر از گارانتی و خدمات پس از فروش مطمئن و همیشگی برخوردار می شوید.
  • مشاوره معماری شامل نظارت بر طراحی معماری جهت هماهنگی فضای داخلی رستوران با پروسه کاری و شرایط سرو غذا، مشاوره در طراحی دکوراسیون و خرید مبلمان
  • طراحی سه بعدی و مفهومی ایده و فضای رستوران
  • چیدمان آشپزخانه و ارائه طراحی سه بعدی متناسب با منو و دستورپخت و همینطور ارائه نقشه کامل تأسیسات آب، گاز و برق متناسب با تجهیزات آشپزخانه
  • تهیه دستورالعمل انضباطی، شرح کار پرسنل و چک لیست های روزانه
  • آموزش کلیه پرسنل سالن و آشپزخانه
  • شروع به کار آزمایشی و برگزاری جشن افتتاحیه اصلی
  • بازدید های سر زده و کنترل کیفیت غذا و خدمات تا سه ماه پس از راه اندازی رستوران