راه اندازی فست فود چه مراحلی دارد؟

اگر مدتی به راه اندازی فست فود خودتان فکر کرده اید، ایده ای در ذهن دارید، در مورد نوع غذایی که می خواهید سرو کنید تصمیم گرفته اید، و مزایا و معایب این کار را سبک و سنگین کرده اید، وقت آن رسیده که با یک راه انداز فست فود حرفه ای مشورت کنید.

راه اندازی فست فود

اگر می خواهید مموفقیت رستوران خود را تضمین کنید و در طی این مسیر یک متخصص کنار خود داشته باشید، با شف یار تماس بگیرید. راه اندازی فست فود شامل شش بخش و بیش از چهارصد شرح وظیفه است که باید پیش از افتتاحیه انجام شوند. در این مقاله مختصری از خدمات تیم راه اندازی شف یار را می خوانیم.

توسعه ایده

برای توسعه ایده ای که دارید و تبدیل آن به رستوران موفق باید ترکیبی از اصول تجارت و پارامترهای مالی را با خلاقیت و هنرمندی در هم آمیخت. ایده شما ورودی این پروسه و خروجی آن طرحی خواهد بود که مشتریان را به فست فود شما بیاورد. توسعه ایده شامل خدمات زیر خواهد بود:

  • تعیین اهداف ایده، استراتژی و موقعیت سنجی
  • طراحی و کاربرد ایده
  • نام تجاری و نشان تجاری
  • سیستم مدیریت
  • طرح توجیهی کسب و کار
  • انتخاب محل/ آنالیز موقعیت
  • منو
  • برنامه های بازاریابی
  • پیش بینی عملکرد مالی

راه انداز فست فود

دستورالعمل های اجرایی

هدف ایجاد نظم اجرایی است که بتواند کیفیت، خدمات و ثبات را چه در استانداردهای عملیاتی رستوران و چه در تجربه مشتریان تضمین کند. بعد از راه اندازی فست فود ممکن است مدیر فست فود یا کارکنان شما تغییر کند اما این دستورالعمل های کاری مانند یک ماشین کار رستوران شما را پیش می برند. دستورالعمل های اجرایی شامل موارد زیر هستند:

  • دفترچه راهنما (قوانین، ضوابط، قوانین انضباطی و پروسه های کاری)
  • رسپی ها، مقدار سرو و دستورالعمل تزیین
  • دستورالعمل آموزش پرسنل
  • دستورالعمل مدیریت
  • دستورالعمل بازاریابی

خروجی این بخش از راه اندازی فست فود شامل تمامی موارد حیاتی مانند شرح مشاغل، فرم کارهای روزانه،فرم های اداری و پرسنلی، ساز و کارهای انضباطی و کنترلی، ایمنی و بهداشت، منابع انسانی، چک لیست های شروع کار و تعطیل کردن خواهد بود.

راه اندازی فست فود در قشم

تأمین تجهیزات فست فود

این مرحله راه اندازی فست فود باید به صورتی انجام شود که با توجه به منوی در نظر گرفته شده بتواند تمامی نیازهای پرسنل آشپزخانه را برآورده کند، از فضای موجود برای آشپزخانه بهترین استفاده را بکند و چیدمان تجهیزات فست فود در هماهنگی کاممل با رسپی ها و دستورالعمل های اجرایی انجام شود. از آنجا که شرکت شف یار خود تأمین کننده تجهیزات رستوران است، پایین ترین قیمت، بهترین کیفیت و بهترین خدمات پس از فروش را برای شما تضمین می نماید.

  • ارائه لیست تجهیزات مورد نیاز
  • چیدمان تجهیزات و ارائه نقشه سه بعدی آشپزخانه
  • مشاوره در دکوراسیون و انتخاب مبلمان
  • نصب و راه اندازی تجهیزات
  • ارائه نقشه تأسیسات آب، برق و گاز متناسب با چیدمان آشپزخانه و تجهیزات فست فود

تجهیزات فست فود

آموزش                  

این آموزش شامل آموزش مدیریت رستوران، پرسنل سالن و آشپزخانه و آموزش دستورپخت منو خواهد بود. هدف این آموزش ها رسیدن به یک استاندارد عملیاتی است که نتیجه اش بهترین کیفیت غذا، بهترین سرویس و بهترین تجربه مشتری باشد.

  • آموزش برنامه ریزی مدیریت
  • آموزش دستورهای پخت و تزیین
  • آموزش نگهداری مواد غذایی و کنترل انبار
  • آموزش روابط عمومی و رفتار پرسنل سالن

آخرین مراحل راه اندازی فست فود شامل افتتاح آزمایشی و مراسم افتتاحیه اصلی خواهد بود. از دیگر خدمات تیم راه اندازی فست فود شف یار بازدیدهای سرزده و کنترل کیفیت غذا و خدمات تا چند ماه بعد از افتتاح خواهد بود.